Grammarly. Write better in English

Grammarly is a learning tool that works one-on-one with a student to develop writing skills in English, reinforce proper revision habits, and prevent plagiarism.

Grammarly er mer enn et verktøy for å finne standard stave-, tegnsetting og grammatikkfeil når man skriver på engelsk. Grammarly bruker AI-drevne algoritmer for å vise hvordan de kan forbedre klarhet, ordvalg og stil, og spare tid for både studenter og fakultet.

For å støtte forskere og studenter inkluderer Grammarly plagiatkontroll som sammenligner tekster med 16 milliarder nettsider, pluss større databaser med vitenskapelige tidsskrifter.

Grammarly kan integreres directe med nettlesere, jobber også med Canvas, Blackboard, D2L og andre platformer.

Anbefaling fra IT-hjelp: For å øke data sikkerhet anbefales å ikke installere plug in i Microsoft Office pakke men å sende dokumenter til sjekk i stedet.

Kom i gang

UiA tilbys Grammarly til alle sine studenter og ansatte. Du kan opprette konto ved følgende trinn:

Gå til grammarly.com/enterprise/signup

Legg din UiA epost adressen med domenen @student.uia.no eller @uia.no

Sjekk din innbox for epost og klikk aktiverings lenke

OBS! Om du allerede har gratis konto, må du logge deg ut og logge inn på nytt via grammarly.com/enterprise/signin