E-bøker: Søk

Informasjonsside med praktiske råd og veiledninger i bruk av e-bøker på PC. Mac, lesebrett og nettbrett

Finn e-bøker

• Søk blant de over 500.000 e-bøkene som er tilgjengelig for studenter og ansatte ved UiA via Oria
  • Mange e- bøker er åpent tilgjengelig for alle, andre krever at du er på tilkoblet UiAs nettverk. Om du ønsker tilgang til UiAs nettverk utenfor universitetsområdet må du logge på VPN
  • Om du kun kan lese e-boka online eller kan laste ned boka er avhenger av vår leverandør. Dette gjelder også utskriftsmuligheter og utlånstid.

Ta kontakt med oss på biblioteket om du har spørsmål eller innspill.

Innkjøpsønsker

Finner du ikke ønsket e-bok i Oria? Universitetsbiblioteket bygger opp e-boksamlingen med et økende antall titler. Informasjon om hvordan sende innkjøpsforslag finner du her

Søk etter e-bøker på Internett

Søk i og forhåndsvis millioner av bøker fra biblioteker og forlag over hele verden ved hjelp av Google Boksøk. Dersom boken er uten opphavsrett, eller utgiveren har gitt oss tillatelse, kan du se en forhåndsvisning av boken og i enkelte tilfeller hele teksten. Dersom boken er offentlig tilgjengelig kan du laste ned en PDF-kopi gratis. Les mer om de ulike visningene.

Google Book Search

Spør oss

Ta gjerne kontakt oria@uia.no hvis du har spørsmål om ebøker.

Pensum

Fins pensumboka i elektronisk utgave? Søk etter tittel, forfatter eller ISBN i Oria.

Kan boka lastes ned eller skrives ut?.

Nyttige informasjonssider e-bøker