Universitetsbibliotekets kurs i akademiske ferdigheter

Universitetsbiblioteket tilbyr kurs i mange av de tingene du trenger å kunne for å gjøre det bra som student.

Bibliotekskurs tilpasset ditt fag

Ønsker du at en bibliotekar skal komme og holde undervisning for studentene dine?

Studentene trenger å kunne finne og bruke kilder for å gjøre det bra på studiet. Noe kunnskap er den samme på tvers av fagtradisjoner, men mye er spesielt tilpasset det faget de studerer. Ved å holde tilpassede kurs kan bibliotekaren sørge for at innholdet passer til din fagtradisjon, og databasene som er relevante for dere. Bibliotekaren kan hjelpe studentene med å finne søkeordene som passer innenfor deres fag.

Ta kontakt med din fagbibliotekar for å avtale tid og innhold!