Universitetsbibliotekets kurs i akademiske ferdigheter

Universitetsbiblioteket tilbyr kurs i mange av de tingene du trenger å kunne for å gjøre det bra som student.

Kildesøk for nye studenter / Searching for new students

Searching for new students

Er du ny student på UiA eller har du aldri brukt Universitetsbiblioteket før? Kanskje har du hørt om Oria, men vet ikke hva det er? Kom og lær om hvordan du søker i bibliotekskatalogen vår, hvordan du finner og låner bøker og andre kilder på biblioteket. Vi forteller deg hva biblioteket har å tilby deg som student.

Forventede forkunnskaper:

• Du trenger ingen forkunnskaper.

Etter kurset skal du kunne:

• Foreta enkle søk i biblioteksdatabasen Oria.
  • Bruke informasjonen du får i Oria til å finne det du trenger, finne det i biblioteket, se om vi har det og bestille fjernlån.
  • Finne pensumbøker og annen litteratur du trenger til studiet ditt.

Ta med egen laptop

Varighet: 1 time

Searching for new students

Are you a new student at UiA, or have you never used the University Library before? Maybe you heard about Oria, but don't know what it is? Come by, and learn how to search in our library catalogue, how to find and borrow books and other sources in the library. We will show you what the library has to offer you as a student!

Expected prior knowledge:

• No prior knowledge is required

After completing the course you should be able to:

• Perform simple searches in the library catalogue Oria.
  • Use the information you find in Oria to locate what you need, find it in the library, check if it is available, and order books from other libraries.
  • Find coursebooks and other sources you might need.

Bring your own laptop

Duration: 1 hour

Meld deg på kurs her! Sign up here!