Visuelle og sceniske fag

Fagside for studenter og ansatte på Institutt for visuelle og sceniske fag med guiding til bibliotekbaser og kunstfaglige nettsider

På biblioteket

Bøker om kunst finner dere i bibliotekets 2. etasje, Kristiansand, i Dewey-gruppen 700.
Nye tidsskrifter finnes også i 2. etasje sammen med bøkene på hylle nr.... Eldre hefter finner dere i underetasjen.

Men husk! - Mest finner dere elektronisk med lenker fra biblioteksbasen Oria!

cover_image_/file/ci/66835432/kk_2016_01_2x.pngBilderesultat for craft arts international magazine

Håndbøker og oppslagsbøker online

NETTSIDER - for læring, nyting og inspirasjon

• Arcspace - Nytt om arkitektur og arkitekter
  • Bridgemans images
  • Digitalt museum
  • e-flux - Oppdatert publiseringsplatform om kunstprosjekter, events, utstillinger, publiseringer.
  • Google Art Project
  • Kunstnyheter fra UBO fagside for kunsthistorie. Lenkesamling til nyheter i kunstverdenen.
  • Lysviden - Tverrfaglig base med artikler, illustrasjoner og undervisningsmateriale, som dekker alle aspekter av lys og belysning (dansk)
  • Monoskop Log - Wiki med mye om internasjonal kunst, kultur og medier (lansert 2009)
  • Norwegian Crafts - Nytt om norsk kunsthåndverk, utstillinger og hva som rører seg i inn- og utland

EMNESØK I ORIA