Sexologi

Bibliotekets fagside. Forskningsbasert kunnskap og andre relevante kilder for sexologi

Litteratur- og informasjonssøking - Tilgang utenfor universitetsområdet: Logg på eduVPN

Før du starter å søke etter informasjon og litteratur,  sørg for at du er tilkoblet UiA nettet. Logg på eduVPN.

OBS - har du tatt i bruk eduVPN før mai 2022? Legg merke til at fom 4. mai 2022 - må du koble deg til UiA med ny eduVPN  adresse:  Start opp eduVPN - om du har eduVPN connection eldre kjørende Stopp denne, gå tilbake for å legge til en ny connection /ny adresse:

• Legg til ny adresse, se + knappen: Søk opp "University of Agder" i programmet og velg dette under "Institute access" Du kan ev søke agder, og deretter velge University of Agder (Alternativt, skriv inn serverens nye navn: uia.eduvpn.no)
  •  Du kommer da til en nettside for pålogging og aproval. Logg på og approve
  • På Mac kan det være behov for fjerne eduVPN gjennom Apple-menyen > Systemvalg > Nettverk - Marker VPN-tjeneste i liste til venstre og trykk på minus.

Nye brukere av eduVPN: