Filosofi

Databaser

I databasene finner du tusenvis av tidsskrifter med fagfellevurderte vitenskapelige artikler. Biblioteket har tilgang til veldig mange databaser. Her er en liste med de som er mest relevante for filosofifagene.

PhilPapers

Verdens største samling filosofiartikler.

Academic Search Complete

Flerfaglig database med forskningsartikler i over 3500 tidsskrifter. Mye engelskspråklig.

Idunn.no

Universitetsforlagets digitale plattform for norske fag- og forskningstidsskrifter, samt Open Access-bøker.

JSTOR

Flerfaglig databaser med forskningsartikler, bøker og primærkilder. Mye engelskspråklig.

The Internet Archive

Arkiv over internettsider og digitale kilder.

Øvrige databaser

Bla gjennom UiA Universitetsbibliotekets øvrige databaser.