Skip to Main Content Red Color Bar with Grey Menu
Logo

Språk

 

Velkommen til fagsidene for språkvitenskap

På disse fagsidene presenterer vi et utvalg ressurser som kan være spesielt relevante og nyttige for deg som studerer, underviser eller forsker på språk. I fanene til venstre finner du informasjon om litteratursøk, kildehenvisninger, akademisk skriving og databaser med ny forskning. Du finner også ordbøker, oppslagsverk, språkkorpus, fulltekstressurser og nyttige nettsteder, og i de generelle ressursene finner du lenker til Kildekompasset, Skrivestua, EndNote og mye annet.

Ønsker du å finne relevant informasjon for arbeid med undervisning, litteratur, medier eller kommunikasjon? Sjekk ut fanen "Fakultet for humaniora og pedagogikk", og trykk på det fagområdet du ønsker mer informasjon innenfor.

English corpora

English Corpora er en samling av ord i det engelske språket. Du kan bruke databasen i ditt arbeid med engelsk språk og språkbruk. Er du interessert i å forske på språkbruk med denne databasen, hør med en foreleser innenfor språk eller kontakt bibliotekaren din.

eduVPN

Ønsker du tilgang til bibliotekets elektroniske ressurser utenfor universitetsområdet? Da må du koble deg opp mot UiA-nettet. Biblioteket anbefaler at du bruker programmet eduVPN. Trykk på ikonet for mer informasjon!

Nye bøker på litteratur, språk og mediefag