Skip to main content

EndNote

Brukerstøtte EndNote

Share library

Dele ditt EndNote bibliotek med andre brukere

Du kan dele hele ditt desktop bibliotek med andre brukere. Forutsetning at alle har synkronisert sitt EndNote bibliotek mot EndNote online.

Kommando: File - Share.  EndNote X9 gir mulighet til å sette lese, og eller skriverett.

EndNote X9 gir også muligheter til å dele grupper via EndNote desktop,  Se mer informasjon i The litle EndNote how to book

Share groups of references

EndNote X9 gir også muligheter til å dele grupper av kilder via EndNote desktop. 

  • Første gang du ønsker å dele grupper må du synkronisere ditt EndNote bibliotek desktop mot EndNote online, om dette ikke allerede er gjort. Personen du ønsker å dele grupper av kilder, må også ha synkronisert sitt bibliotek mot EndNote online
  • Velg gruppen du ønsker å dele, klikk Share og inviter bruker 
  • Bruker som får dele kilder, må behandle gruppen i EndNote online om disse kildene ønskes å bruk i Word.
    • Du kommer rett til EndNote online via ditt desktop bibliotek, ved å klikke på den delte gruppen fra ditt EndNote bibliotek, alternativt via pålogging https://www.myendnoteweb.com/
    • I EndNote online velg  Organize -  Other groups, hak av for Show og Use with Cite while you write (= Word)
    • I Word - oppgi din EndNote online konto brukerpålogging - slik at du får opp kildene for bruk, Se Preference, Application, Endnote online: Logg på. Endre tilbake til preference application Endnote, for å bruke desktop versjonen om du heller ønsker å bruke denne applikasjonen

Se mer informasjon i The litle EndNote how to book