Skip to Main Content
Red Color Bar with Grey Menu
Welcome
Databases
Contact Librarians
UiA Library. UiA Biblioteket
Library subject guides. Fakulteter
Helse- og idrettsfag
Ernæring, mat og helse
Rusmisbrukere og kosthold
Search this Guide
Search
Ernæring, mat og helse
Bibliotekets fagside, ressurser for ditt fag/emne
Søk litteratur. Finn og bestill
Toggle Dropdown
Tilganger utenfor kampus: eduVPN
Bøker
Oppslagsverk: Leksikon og ordbøker
Offentlige dokumenter/Statistikk
Søk og skriv: Informasjonssøk, studieteknikk og akademisk skriving (nettveiledning)
This link opens in a new window
Søkeveiledninger/Litteraturstudier
Toggle Dropdown
Strukturert - systematiske søk - litteraturstudier
Litteraturstudier. Bøker i biblioteket
ORIA søketips
This link opens in a new window
EBSCOhost baser MEDLINE med flere
This link opens in a new window
Google søkehjelp
This link opens in a new window
PubMed
This link opens in a new window
Scopus
This link opens in a new window
Web of Science
This link opens in a new window
Emner-Tips til litteratur
Grunnleggende ernæring
Idrettsernæring
Nordisk kosthold
Food sustainability - Bærekraft
Fagdidaktikk i mat og helse
Mat og helse i grunnskolen
Entreprenørskapsbedrifter i skolen
Mat- og måltidspedagogikk i barnehagen
Barn og måltider. Kostveiledning og atferdsendring. Matvaner
Barn og fisk
Helseatferd og livsstil. Helsepedagogikk
BIO-104 Human fysiolog og anatomi
Kjemi/Biokjemi
Ernæringsforskning og forskningsmetoder
Rusmisbrukere og kosthold
Middelhavskosthold - Mediterranean Diet
Mat og kultur
Vegetar- og vegankost
Oppgaveskriving og kildebruk
Toggle Dropdown
Kurs i kilder og kildebruk
This link opens in a new window
Kurs i akademisk skriving
This link opens in a new window
Word
EndNote/Zotero. Verktøy for kildehåndtering i teksten
This link opens in a new window
Studieteknikk
This link opens in a new window
Metode Verktøy Programvare
This link opens in a new window
Sjekklister forskningsartikler - les kritisk
Kontakt bibliotekets fagansvarlig
Helsebiblioteket
<<
Previous:
Ernæringsforskning og forskningsmetoder
Next:
Middelhavskosthold - Mediterranean Diet >>