Let på hylla
613.2 Ernræring helsefremmende arbeid
612.3 Fordøyelsessystemet. Stoffskifte/metabolisme
614.44 Forebyggende helsearbeid
Søk i ORIA
Ernæringsfysiologi en grundbog
by
Inger Marie Jørgensen og Niels Holmquist
Grunnleggende ernæringslære
by
Hjartåker ... [et al.]
Det er lagt særlig vekt på betydningen av samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Teksten i denne tredje utgaven er oppdatert på sentrale områder i henhold til nyere forskningslitteratur. Boka er spesielt tilpasset norske forhold.
Den henvender seg til en bred gruppe av studenter i universitets- og høyskolesektoren, blant annet innenfor medisin, ernæring, idrettsfag og fysioterapi og andre studentkategorier innenfor forebyggende og helsefremmende fagområder.
Boka gir også et godt grunnlag for videre studier innenfor mer spesialiserte, tilgrensende områder som klinisk ernæring, samfunnsernæring og næringsmiddelteknologi.
Om mat og ernæring : en introduksjon til hva man bør spise
by
Elling Bere og Nina C. Øverby
Matvaretabellen
Vitamin and mineral requirements in human nutrition Second edition
by
WHO
Bra mat : hva forskningen forteller oss
by
Gro Haarklou Mathisen og Astrid Bjerkås